Tuesday, August 24, 2010

Soalan Percubaan PMR Perlis 2010

Salam,

hi, kepada semua candidate pmr 2010.

Erm,,, sekarang ni, ada negeri yang dah habis trial, ada yang sedang.


Result trial aku, alhamdulillah aku berpuas hati. Meningkat la, drpd exam yang sebelum sebelum ni. Tak kira lah kita dapat result elok ataupun tidak, kita perlu tingkatkan usaha agar kita dapat buat yang terbaik dalam PMR nanti.

Di sini, aku nak share soalan percubaan pmr negeri perlis,

Harap dapat membantu!

  1. Bahasa Melayu K1
  2. Bahasa Melayu K2
  3. Bahasa Inggeris K1
  4. Bahasa Inggeris K2
  5. Bahasa Arab
  6. Sejarah
  7. KHB pilihan 1
  8. KHB pilihan 2
  9. KHB pilihan 3
  10. KHB pilihan 4
  11. Sains K1
  12. Sains K2
  13. Matematik K1
  14. Matematik K2
  15. Pendidikan Islam
  16. Geografi
Skema-skema jawapan Percubaan PMR 2010 Perlis

Cara buat nota comel khas buat calon peperiksaan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...