Monday, April 01, 2013

Nota comel khas untuk calon peperiksaan !

Salam sejahtera, salam salam salam semuanya!

Hai adik-adik yang bakal menduduki peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) atau Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)

Dah bersedia nak hadapi semua tu?

Haa, rileks saja, yang penting dengar cakap cikgu, buat homework, study smart tau! Dalam pada masa yang sama, jangan lupa berdoa pada Allah. Supaya apa yang kita usahakan itu diberkati. Kalau kita tak dapat apa yang kita nak sekalipun, kalau kita berusaha kerana Allah, InsyaaAllah kita tak akan menyesal. Cayalah!

Akak nak bagi satu tips macam mana nak buat nota comel.

Kan senang nak revise kalau kita ada nota kecik dan comel. Tak payah pun bawak buku tebal-tebal semua tu, buat berat bahu je! Aku dah pernah buat dah tahun lepas, nota bahasa Arab. Boleh je cuba buat nota Sejarah ke, Nota sains ke, geografi ke, apa-apa je~


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...