Wednesday, June 09, 2010

(TOTURIAL) Macam Mana Nak Dapat Trafik Lebih 1 000 000

Bismillah, Alhamdulillah hari ini aku masih bernyawa dengan izinNya.

Aku ingin mencuba. InsyaAllah akan berhasil.

Jom kita cuba trick kat bawah. Aku dapat daripada -BeMie'S WoRLD-

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.
1. download mp3 percuma

2. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂


3. Cara hidup baru abad 21


4. Bila Aku Menulis Blog


5. ~ApekpunyaBlog~


6. My Big Family & Friends


7.
ABCMILO


8. matdin (orang paling terkenal hehe…)


9. MSR @Blogger


10. tengku nizam


11. mizz shizu


12. Myself V3 Me &


13. Blog Hanz


14. BeMie's WoRLd


15. Farah Shafiqah
PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...



13.BeMie's WoRLd

14. Farah Shafiqah

15. BLOG ANDA


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..

1 comment:

  1. copy then masukkan je ke? saya baru belajar ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...