Tuesday, May 18, 2010

Sambutan Hari Guru

Bismillah.

Hari ini, sekolah kami mengadakan sambutan hari guru peringkat sekolah. Rasanya sekolah lain pun sama. Sejak seminggu yang lalu lagi, kami MKP, bertungkus lumus membuat persiapan. Ada perancangan yang telah dibuat dibatalkan. Susah kan.
Aku bertugas waktu majlis perasmian. Cuma tembak buih ni je. Best. Nak tembak kejap je, tapi main ja lebih. Main kat belakang dewan. Kakak-kakak tu sampai tak larat nak tegur. "Jangan main, sat gi habis sabun dia" Haha. Best. Best.

Haa, dan waktu orang semua tertunggu-tunggu. Waktu persembahan pelajar la. Orang kata, choral speaking paling best. Alhamdulillah. Haha. Ish, pakaian aku tu, aku tak tau kata aku nak pakai baju MKA. Pagi-pagi tu, baru mintak kat kak Hakimah. Aku pakai baju tu, sebab nak bagi sama ngan warna tie. Jangan salah faham! Bukan saja-saja. Pastu, conductor mesti la lain daripada yang lain kan(mengada). Haha.


Waktu ni Asiah kata " Aduh sakit!"

Semua orang "Cepat! Bawak cikgu ke hospital!"

Asiah. "Tak nak, saya nak bersalin kat sini"

Semua. "Sebab, di sinilah srikandi dilahirkan"

Haha. Part ni lah ramai orang gelak. Dan rasanya yang orang paling ingat. Sampai part seterusnya kami dah lupa.

Alhamdulillah, ramai orang kata kami best!

Terima kasih, kepada

Aini, Aina, Amira, Aisyah, A'aina, Amy Fasha, Wahida, Shita (barisan belakang. Ramainya nama mula huruf A)

Fatin Najihah, Maisarah, Hazwani, Sulhy, Azwa, Midah, Asiah, Siti Nabila, Farisha, Hazwani

Haziyah, Ain, Anwariah, Aina, Anis, Nabilah, Atikah, Nadhirah

Tanpa kalian, kita tak rock!! (^_^)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...